15

Creștinii din Marea Britanie se pregătesc pentru faptul că, după legalizarea "casatoriei" intre persoane de același sex, ei vor fi nevoiti să se confrunte cu discriminarea, sub diferitele ei forme.

Un grup de militanți creștini, "Coaliția pentru căsătorie", care a luptat împotriva schimbării definiției tradiționale a căsătoriei, a pregătit un pliant în care ii sfatuieste pe profesori și pe părinți să apere libertatea de conștiință și sa previna îndoctrinarea ideologică a copiilor lor.

Pliantul constată că trebuie să se tina cont de convingerile ambilor părinți ai elevilor și de cele ale lucratorilor din școli, atunci cand vine vorba despre casatorie. În cazul discriminarii, "Coaliția" le recomandă cadrelor didactice care nu intenționează să le vorbeasca elevilor despre "familia" unisex, să-și apere drepturile lor de muncă în instanța de judecată.

La rândul lor, părinții trebuie să decidă dacă doresc sau nu să își trimită copiii la lecțiile la care li se va vorbi despre casatorie. "Coaliția" amintește, de asemenea, că școlile bisericesti au oficial dreptul de a vorbi despre căsătorie și familie, dar în funcție de propriile lor convingeri.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
93
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.05188 sec - PID: 13129