3

"Ce-ai reusit sa creezi?" – este tema unei serii de conferințe organizate sub patronajul Ambasadei Franței la Vatican, Universitatii Pontificale Gregoriene și Institutului Francez St Louis din Roma.

Aceste conferinte vor reprezenta cursuri filosofice și teologice care intentioneaza sa reflecte provocările actuale de mediu.

Serile vor debuta pe data de 5 decembrie, cu Dominique Lambert, un profesor al Universitatii din Namur, Belgia, pe tema "De la om la cyborg. Antropologia creștină în epoca roboților".

Pe 12 decembrie, Pierre Gisel, din Universitatea din Lausanne, Elveția, va vorbi despre "Dumnezeu, omul si lumea: raspunsul creatiei".

Pe 16 ianuarie 2014, Catherine Chalier, lector la Universitatea din Paris-Vest, va vorbi despre "Alianta cu natura, în tradiția evreiască".

In 27 februarie, calugarul Frederick Vermorel va fi invitat să discute despre Lanza del Vasto, poet și activist italian pentru pace.

Pe 20 martie, François-Cassingena Treverdy, de la Institutul Catolic din Paris, va vorbi despre "Liturghie și creație".

Jean-Pierre Sonet, de la Universitatea Gregoriana, va vorbi, pe 10 aprilie, pe tema: "Locuind poetic Terra", iar Arhiepiscopul Bruno Forte de Chieti-Vasto, va interveni pe 22 mai: "Către o spiritualitate etica și ecologica".

Pana la derularea evenimentelor, informatia de fata va putea fi gasita pe pagina noastra Home, la rubrica Semnal Evenimente.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
44
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.02488 sec - PID: 13125