3

Patriarhul Antiohiei Ioan al X-lea, Întâistătătorul Bisericii Grec-Ortodoxe a Antiohiei și a întregului Răsărit, a inceput de astăzi o vizită pastorală în Franța, dedicată întronizarii Mitropolitului Ignatie (Alhochi) ca episcop al Arhiepiscopiei Ortodoxe Antiohiene din Franța, Europa Centrala si de Vest (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Patriarhul Antiohiei, Ioan al X-lea, care este insoțit de o delegație mare de mitropoliți, episcopi și clerici din Patriarhia Antiohiei, va prezida Sfânta Liturghie, peste doua zile, duminică, la Biserica grec-ortodoxa antiohiana Sfanta Elena (12 avenue de La Celle-Saint-Cloud, 92420 Vaucresson). 

Slujba Utreniei, care va începe la ora 9:30, in aceeasi zi, va fi urmată de oficierea Sfintei Liturghii, la 10:30, si apoi de ceremonia de intronizare, la care vor participa membri ai Adunării Episcopilor Ortodocsi din Franța și reprezentanți ai diferitelor Biserici creștine, diverse autorități civile și religioase din Franța. 

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
49
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.03134 sec - PID: 13125