2

Manastirea Caldarusani ar putea fi restaurata din fonduri norvegiene (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 4 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Astazi, la Reşedinţa Patriarhală, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a primit în vizită de prezentare pe Doamna Tove Bruvik Westberg, Ambasadorul Regatului Norvegiei la Bucureşti, conform unui comunicat al Patriarhiei.

Ambasadorul a apreciat, cu aceasta ocazie, rolul important al Bisericii în societatea românească, manifestand "disponibilitate pentru cooperare cu Patriarhia Română în timpul misiunii sale diplomatice în România".

Conform aceluiasi raport al Patriarhiei, "in timpul întrevederii a fost abordată posibilitatea finanţării din fondurile norvegiene EEA GRANTS a proiectului Arhiepiscopiei Bucureştilor de consolidare a Mănăstirii Căldăruşani".

Tove Bruvik Westberg si-a exprimat intenţia de a sprijini obţinerea finanţării din partea autorităţilor norvegiene pentru consolidarea şi restaurarea acestui aşezământ monahal de inestimabilă valoare culturală, arhitecturală şi muzeală, mai precizeaza Patriarhia Romana, prin biroul propriu de presa.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
25
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.04496 sec - PID: 12301