3

Liderul Bisericii Ortodoxe Sârbe, Patriarhul Irineu, le-a cerut angajaților de la Clinica de Obstetrica si Ginecologie (GAK) "Narodni front", sa le vorbeasca mamelor care doresc să avorteze si sa le consilieze sa renunte la acest lucru, pentru că "viața este cel mai mare dar".

Nu există nicio justificare pentru a face acest păcat, în interesul vreunui standard de viață, oarecum mai bun. Nu există niciun eveniment mai mare decât nașterea unei noi vieți, a spus Patriarhul Irineu, în GAK "Narodni front", într-o zi in care Biserica Ortodoxa i-a cinstit pe Sfinții Cosma și Damian (c. Iul.).

Patriarhul Irineu le-a transmis angajaților că este de datoria lor morală sa faca acest lucru, și le-a mulțumit pentru munca depusa" – in ajutorarea acestor "mici creaturi care vin la viata" – si in lucrarea pe care acestia o fac, "mare și sfântă".

Trăim într-o vreme speciala, când multe valori nu pot fi văzute la inaltimea pe care ele o merita. Una dintre aceste valori este viața, a mai declarat Patriarhul Irineu, adaugand ca "avortul" înseamnă a te opune naturii umane.

Patriarhul Irineu a subliniat, de asemenea, că există din ce in ce mai multe sate goale, școlile nu mai au copii. Acesta a avertizat ca nicio națiune nu își poate permite să dispară. "Sa lasam strigatul copilului sa se auda, care este cea mai frumoasa muzica, pentru a ne asigura că avem mai multe leagăne decat morminte – aceasta este datoria noastra, pentru a supraviețui în această regiune", a declarat șeful Bisericii Ortodoxe Sârbe.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
67
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.03885 sec - PID: 13129