4

Prințul El Hassan bin Talal al Iordaniei s-a întâlnit, zilele trecute, cu membri ai Bisericii Ortodoxe Copte din Marea Britanie.

El a fost primit de către Episcopul General al Bisericii din Marea Britanie, Episcopul Angaelos, în timpul unei adunari organizate la Catedrala Sfântul Gheorghe, la sediul central al Bisericii Copte Ortodoxe din Marea Britanie, lângă Stevenage.

La adunare, au mai fost prezenti lideri ai altor credințe, avand loc prezentări pe tema dialogului interreligios și a cooperarii la nivel interreligios.

Episcopul Angaelos a declarat: "Suntem o realitate în viața celuilalt și reconcilierea este singura noastră cale de urmat, atât în Orientul Mijlociu cat și în întreaga lume".

Prințul Hassan, presedinte al Fundatiei pentru Cercetare și Dialog Inter-religios și Intercultural, a vorbit despre necesitatea unei strategii de stabilizare a situatiei din Orientul Mijlociu.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
89
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.04505 sec - PID: 13201