2

Nu folositi fondurile europene pentru a sprijini avortul! (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 4 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

"Nu folositi fondurile europene pentru a sprijini grupurile sau asociațiile care promovează și sprijină avortul în Europa și în lume": aceasta este ceea ce a reiterat in ultimele zile europarlamentarul polonez Konrad Szymanski, în cadrul întâlnirii care a reunit, in Cracovia, delegati ai mișcărilor europene pentru viață și familie.

Europarlamentarul Konrad Szymanski consideră că inițiativa "Unul dintre noi", arată că Creștinismul este vital si ca el este una dintre componentele cele mai active ale societății europene.

"Chiar dacă nimic nu s-a întâmplat din nou, a spus el, sprijinul popular pentru inițiativa 'Unul dintre noi' este un mare succes, mai ales în direcția procesului de integrare europeană".

"Într-o criză precum cea prin care trecem, este impresionant să vezi că, pe de o parte, este nevoie de jertfă pentru cetățenii europeni, și pe de altă parte, aceste fonduri sunt folosite pentru a lupta impotriva nasterii de prunci", a declarat el.

"Va trebui să monitorizam cheltuielile Uniunii Europene, a declarat europarlamentarul, pentru că intentioneaza să utilizeze, de asemenea, fonduri substanțiale pentru experimente pe copiii deja conceputi".

Szymanski a mai spus că "aceste experimente încalcă demnitatea nenăscutului și, în orice caz, trebuie să se refere la principiul precauției, atât de des amintit in toate activitatile de cercetare stiintifica asupra mediului".

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
67
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.03464 sec - PID: 13129