4

Peste 6.000 de biserici crestine din India, intr-o rugaciune comuna (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 4 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

O rugăciune ecumenică simultana de proportii, pentru dreptate și reconciliere, este prevăzută în mai mult de 6.000 de biserici creștine din India, pe 30 noiembrie 2013, conform agentiei Vaticanului, Fides.

Inițiativa de "Rugăciune creștină unita pentru India" (UCPI) ii invită pe toti sa se roage pentru "dreptate, reconciliere națională și justiție economica, în favoarea stabilitatii, a pacii și prosperitatii națiunii".

"Criza politica morală și socială, criza economică, ne cheamă pe toți să ne implicam și să perseveram în rugăciune, astfel încât țara să poată continua să meargă pe calea progresului, păcii și dreptății", se arata intr-un comunicat.

Toți creștinii națiunii sunt invitați să se alăture "acestui efort de rugăciune pentru binecuvântarea națiunii", a spus episcopul Anil Couto, Arhiepiscop de Delhi și președinte al Comitetului de Organizare a Rugaciunii.

Liderii tarii - Președintelele, Primul-Ministru, Președintele Curții Supreme din India, liderii forțelor armate – au fost invitați in capitala tarii, Delhi, să participe la eveniment.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
90
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.04006 sec - PID: 13201