5

Bishara Shlayan, un arab creștin din Nazaret, nutreste speranța ca va reusi sa construiasca o statuie uriașă a lui Iisus Hristos chiar pe Muntele Prăpastiei (pravalirii, impingerii, caderii), în apropiere de orașul său natal.

Shlayan a spus, pentru Jerusalem Post, într-un interviu, că a început deja sa strânga fonduri pentru proiect și că spera intr-o reactie pozitiva din partea comunitatii creștine arabe din Israel, precum și din partea unora dintre evrei.

El vede statuia ca fiind similara, dar chiar mai mare, cu imensa statuie a lui Hristos Mântuitorul din Rio de Janeiro, Brazilia.

Muntele Prăpastiei, cunoscut si sub numele de Muntele Kedumim, este considerat de unii a fi locul în care oamenii din Nazaret au încercat să-l împingă pe Iisus de pe munte, după respingerea lui ca Mesia. În cele din urmă, El a reusit sa dispara de pe munte, chiar prin mijlocul acestora.

Va reamintim ca statuia din Rio are… 100 de metri înălțime. Muntele are o inaltime de 395 de metri.

"Şi sculându-se, L-au scos afară din cetate şi L-au dus pe sprânceana muntelui, pe care era zidită cetatea lor, ca să-L arunce în prăpastie" (Luca 04:29). "Iar El, trecând prin mijlocul lor, S-a dus." (Luca 04:30).

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
90
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.04116 sec - PID: 13201