262
Luni, 21 mai 2018, incepand in jurul orei 08:00, vizitatorii paginilor Agentiei de stiri Lăcaşuri Ortodoxe pot urmari in direct Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii, la Sarbatoarea Sfintilor Mari Imparati si intocmai cu Apostolii Constantin si mama sa, Elena.

Sfintii Imparati Constantin si Elena - Mâna Sfântului Nicolae, alături de Sfintele Moaște ale Sfântului Ierarh Nectarie

Vă reamintim ca in Catedrala din Urziceni, incepand de vineri, 18 mai 2018, ora 17.00, se afla spre inchinare racla cu moaștele Sfântului Ierarh Nicolae, alaturi de moaștele Sfântului Ierarh Nectarie, care se află din anul 2013, în permanență, în sfantul lacas.

Evenimentul marchează sărbătoarea Sfinților Împărați Constantin și mama sa Elena, hramul Catedralei din Urziceni, desfasurandu-se cu binecuvântarea și mijlocirea Preasfințitului Părinte Vincențiu Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în perioada 18-21 mai 2018.

Moaștele Sfântului Ierarh Nicolae (mâna dreaptă) au fost aduse de la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din București. Acestea au fost dăruite de domnitorul Mihai Viteazu în anul 1599. Voievodul le-a primit în dar de la Cardinalul de Bari, ca semn de prețuire pentru vitejia împotriva păgânismului.

Transmisiunea in direct va putea fi urmarita in paginile Rețelei Lăcașuri Ortodoxe, in player-ul amplasat pe partea dreapta.
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01072 sec - PID: 15872