38
Și membrii comunității ortodoxe din Smirna au venerat, în această duminică, în timpul Sfintei Liturghii oficiate de Mitropolitul Bartolomeu al Smirnei, Sfânta Cruce. 

La slujbă au participat greci, ruși, georgieni, dar și ortodocși vorbitori de limbă turcă.

Printre credincioși s-au numărat și: Consulul General grec din Smirna, doamna Argyro Papoulias, șeful misiunii militare grecești a NATO în Smirna, membrii Misiunii Diplomatice și Militare din zonă.

Informația a fost oferită de publicatia grecească Romfea, care a pus la dispoziția cititorilor sai mai multe fotografii de la acest eveniment, care pot fi văzute dând click aici: http://www.romfea.gr/oikoumeniko-patriarxeio/20499-eorti-tis-stauroproskuniseos-stin-smurni-foto .

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
25
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.02775 sec - PID: 17191