40
De curând, în data de 10 februarie 2018, sâmbătă, după o Liturghie oficiată la Biserica "regală" Ghetsimani din Ierusalim, a fost sfințit un nou steag.

Acesta, fiind donat de Prințul Charles de Wales, a fost plasat peste cripta bunicii sale, Prințesa Alice de Brattenberg.

Episcopul Veniamin de Rybinsk și Danilovsk a oficiat această ceremonie; prezenți fiind și Arhiepiscopul Petru de Chicago și America Centrală - Biserica Ortodoxă Rusă din Afara Țării și Episcopul Longin de Novo-Gracanica - Biserica Ortodoxă Sârbă.

Prințul Charles a vizitat Ghetsimani în 2016, pentru a venera cripta sfințită care conține moaștele mătușii sale, Sfânta Mare Ducesă Elisabeta, și s-a închinat, de asemenea, la cripta bunicii sale, Prințesa Alice.

Un album foto de la ceremonia recentă poate fi văzut aici: http://www.synod.com/synod/eng2018/20180305_enremprincessalicebattenberg.html 

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
29
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.03825 sec - PID: 16497