111
Conform Patriarhiei Române, canonizarea oficială a Mitropolitului Iosif Naniescu și a ascetului laic Gheorghe Lazăr va avea loc în Catedrala Mitropolitană din Iași, la Sărbâtoarea Bunei Vestiri, și anume pe 25 martie 2018.

Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, în timpul sesiunii sale din octombrie anul trecut, a decis canonizarea celor doi sfinți.

Sfântul Sinod a hotărât ca Sfântul Mitropolit Iosif al Moldovei să fie cinstit în mod aparte, în fiecare an, pe 26 ianuarie, iar Sfântul Gheorghe Lazăr pe 17 august.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
35
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.02579 sec - PID: 17191