29

Fără precedent: Biserica Sfântului Mormânt, închisă (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 26 de zile, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe
    În semn de protest împotriva planurilor autorităților orașului de a impune taxe municipale asupra lor, Bisericile creştine care administrează Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim au închis duminică, acest lăcaş sfânt.


    Liderii creștini numesc hotărârea administraţiei locale de a impune impozite, o încălcare, de către primar, a "statu quo-ului".

    "Un atac sistematic și fără precedent asupra creștinilor din Țara Sfântă încalcă legile ab antiquo (din vechime) și drepturile suverane, călcând pe structura delicată a relației dintre comunitatea creștină și autoritățile locale. Prin urmare, ca măsură de protest, am decis, fără precedent, să închidem Biserica Sfântului Mormânt", se arată în declarația semnată de patriarhii grec-ortodox și armean ai Ierusalimului, precum și de custodia catolică a Țării Sfinte.


Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
46
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.03756 sec - PID: 17676