Ştiu că este o mare problemă să scapi de kilograme (deşi este foarte simplu să iei în greutate) chiar dacă există mii de reţete, pastile, prafuri, ceaiuri, care de fapt nu prea ajută şi, de aceea, aş dori să împărtăşesc membrilor grupului Lacasuri Ortodoxe dieta cu care am slăbit 27 kilograme în 5 luni (fără să-mi fie foame sau să mă simt rău), recomandată de prietena mea (ea a scăpat de 30 de kilograme); de fapt, mai mulţi prieteni şi cunoscuţi s-au folosit de regim şi m-au sfatuit sa-l "divulg" si altora, alaturi de parintele duhovnic. Este indicat ca cei ce care doresc să înceapă o dietă să ceară totusi sfatul medicului, intrucat eu personal nu am cunostinte in domeniu si nu vreau sa implice vreo raspundere de acest gen dieta recomandata. Cunostintele mele preotese (unele cunoscute prin intermediul grupului) m-au rugat sa formulez varianta de post pentru zilele de miercuri si vineri sau in posturile randuite de Biserica. Parintele duhovnic mi-a recomandat acelasi lucru, prin urmare... veti tine si posturile, cu tot cu "dezlegari"!
AncaMai multe despre dieta Lăcașuri Ortodoxe

În mod normal, se slăbește cu minimum 2 kilograme pe săptămână. O persoană cu greutate corporală mult peste cea normală, va slăbi mai repede decât o persoană slabă, care are de pierdut doar câteva kilograme, știindu-se ca o persoana grasă consumă mai multe calorii decât una slabă, pentru aceeași activitate susținută. Se trece la etapa următoare numai atunci când, într-o săptămână de regim, se pierde mai puțin de 1 kilogram, iar organismul nu mai răspunde la fel la același regim, fiind necesară reducerea, cu puțin, a numărului de calorii consumate.

Desigur că, dacă ați slabit cât vă doreați, vă puteți opri din regim imediat, începând perioada de întreținere. Pe măsură ce veți parcurge această dietă, veți învăța și ce este sănătos să mâncați, având mai multă grijă, pe viitor, cu consumurile hipercalorice. O cântărire regulată, odata ce ați încheiat acest regim și ați ajuns la greutatea dorită, vă va ajuta să vă mențineți și, dacă observați schimbări în greutate, veți ști deja ce să faceți.

Veți vedea ca dieta se împarte în trei etape, care, ținute în ordine, duc la pierderea numărului de kilograme dorit, păstrându-vă și sănătatea. Desigur, este bine să vă țineți la curent medicul cu starea dumneavoastră de sănătate, repet, și să vă faceți regulat analizele. Noi ne absolvim de orice răspundere în acest sens, precum și site-ul Lăcașuri Ortodoxe prin administrația sa care, cu multă bunăvoință, a acceptat să ne găzduiască.

Pentru următoarele zile urmăriți (deci, zilnic), pagina: www.dieta.lacasuriortodoxe.ro

Exemplu: luni primiți meniul pentru marți, miercuri și joi; marți primiți meniul pentru zilele de miercuri, joi și vineri... și așa mai departe, pentru a ști ce alimente să cumpărați, din timp - nimic sofisticat - eu chiar nu mi-aș fi permis să cumpăr ori să recomand ceva prea scump). În același timp, veți avea postate și etapele 2 și 3 pentru cei ce vor avea nevoie de acestea.

Trimite
Powered by InterChat

π 0.30009 sec - PID: 31385