34

Buna Vestire prăznuită la Parohia Vlad Țepeș (loco.vlad-tepes)

Publicat în urmă cu 24 de zile, în /d/vlad-tepes, de calarasi453

Duminică, 25Martie 2018, la parohia Vlad Țepeș cu hramul ,,Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” dinProtopopiatul Călărași, părintele paroh Vasile Petre a săvârșit SfântaLiturghie alături de credincioșii parohiei. În cuvântul de învățătură, preacucerniculpărinte le-a vorbit celor prezenți despre bucuria și importanța acestuipraznic, atunci când Sfânta Fecioară Maria primește cu bucurie veste de laArhanghelul Gavriil că Dumnezeu a ales-o ca Fiul Său să se întrupeze din eapentru mântuirea neamului omenesc.

Buna Vestire prăznuită de Biserica Ortodoxă în fiecare an pe data de 25Martie, este cea mai veche sărbătoare închinată Maicii Domnului.

 Acest praznic a fost prilej de mare bucurie duhovnicească pentrucredincioșii parohiei care în această zi au sărbătorit, pe lângă bucuriaîntrupării Mântuitorului nostru Iisus Hristos și aniversarea a doi ani depastorație a preotului paroh Vasile Petre, acesta primind Sfânta Taină aHirotoniei în data de 25 Martie 2016, în timpul Sfintei Liturghii oficiate dePreasfințitul Părinte Episcop Vincențiu, la Mănăstirea Chiroiu cu hramul BunaVestire.

Folosim acest prilej pentru a mulțumi Preasfinției Sale pentru acest dar șiîl rugăm pe bunul Dumnezeu să îi dăruiască sănătate și îndelungă și mântuitoareslujire, în fruntea comunității pe care o păstorește.

 La finalul Sfintei Liturghii toți cei prezenți dar și cei nevoiași auprimit din darurile oferite de parohie, in cinstea sărbătorii fiind dezlegarela pește. Credincioșii i-au urat Preacucernicului Părinte sănătate și mulți anibinecuvântați în slujirea Bisericii Domnului Iisus Hristos. A consemnat preotparoh Vasile Petre.


Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Parohia Vlad Ţepeş
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
4
pe acest site
Site-ul oficial Parohia Vlad Ţepeş, cu hramul Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, din Protopopiatul Calarasi al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.
Marchează între favoritele tale siteul Parohia Vlad Ţepeş
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.03078 sec - PID: 29817