177

Luni, 28 mai 2018, preoți, diaconi și credincioși ai parohiei noastre și invitați, au trăit bucuria serbării hramului Slăvitei și Dumnezeieștii Sfintei Treimi.

Sărbătoarea hramului a debutat încă din ziua de duminică, 27 mai, când, de la orele 17.00, un sobor de preoți a oficiat Taina Sfântului Maslu, în mijlocul credincioșilor.

Apoi, luni, 28 mai 2018, încă de la primele ore ale dimineții, biserica ce poartă hramul Sfintei Treimi s-a arătat a fi neîncăpătoare pentru credincioșii care au venit special pentru acest înălțător eveniment al parohiei noastre.

Au fost oficiate următoarele slujbe: Utrenia, Sfânta Liturghie – în cadrul căreia s-au împărtășit mulțime de copii și credincioși – și Slujba Parastasului pentru ctitorii, miluitorii și binefăcătorii bisericii noastre și pentru toți preoții trecuți la Domnul, care au slujit în biserica noastră.

La sfârșitul slujbelor oficiate, Părintele paroh Ionel – Daniel Oancea, a mulţumit în primul rând lui Dumnezeu pentru tot ajutorul dat de sus, tuturor preoților care au lăsat cele ale parohiei și au venit la biserica noastră pentru a participa la slujbele din ziua hramului, autorităților locale, membrilor comunității parohiale și tuturor voluntarilor care s-au implicat în buna organizare a evenimentului.

La final, toți credincioșii prezenţi la sfânta slujbă de hram au fost poftiți la o agapă frățească a comuniunii creștine, pregătită cu mare trudă și responsabilitate de membrii comunității parohiale încă din seara zilei de Duminică.

Slavă lui Dumnezeu, Cel în Treime lăudat, pentru toate!

A consemnat preot coslujitor – Pr. Dr. Dragoș Constantin


Trimite
Powered by InterChat

π 0.00983 sec - PID: 646