44

Protopopiatul Urziceni. Iubire și filantropie în lumina Învierii Domnului (loco.protopopiatul-urziceni)

Publicat în urmă cu 16 zile, în /d/protopopiatul-urziceni, de birpresesc

Sărbătoarea Sfintelor Paşti fiind una din cele mai importante sărbători în Biserica Ortodoxă Română, a devenit o tradiţie ca în preajma acestei mari sărbători creştine, Biserica să îşi intensifice misiunea socială şi să fie aproape, ca întotdeauna, de cel aflat în nevoie.
Astfel, în speranţa de a aduce o rază de lumină specifică acestei mari sărbători a creştinătăţii, Protopopiatul Urziceni din cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, prin Biroul de Asistenţă Socială respectiv Serviciul Social Acordat în Comunitate destinat Persoanelor Adulte, a acordat, Miercuri, 28 martie 2018, cu acest prilej, în cadrul programului social ”Alături de Oameni … pentru Oameni”, din fondul Filantropia, daruri constând în alimente de strictă necesitate pentru șaisprezece familii asistate, fiecare pachet fiind alcătuit după cum urmează: 1 litru ulei, 1 litru oțet, 1 kg orez, 1 kg fasole, 1 kg mălai, 1 kg făină, 1 kg zahăr, 500 gr pesmet, 500 gr griș, 1 buc conservă pate de porc la 200 gr, 1 buc conservă pate de pasăre la 200 gr, 1 buc conservă carne de porc la 300 gr, 1 buc conservă de pește (șprot în sos tomat) la 170 gr, 1 buc măsline in saramură la 250 gr. Firma S.C. GENID PREST S.R. L. din Urziceni (Cuptorul de Aur), a fost ca de fiecare dată alături de Protopopiatul Urziceni și a donat cozonacii pentru realizarea pachetelor. De asemenea, ca urmare a demersului făcut de Sectorul Social Misionar din cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, Protopopiatul Urziceni a primit o sponsorizare de la firma SC ANA & CORNEL SRL constând în produse din carne pentru 10 familii asistate prin serviciul de asistență comunitară și anume: Mici De la Ana și Cornel 900 gr; Cârnați de Casă; Salam Victoria și Carne de porc preparată 1 kg, care au fost distribuite cu această ocazie. Protopopiatul Urziceni mulțumește tuturor celor implicați pentru gândul cel bun și bunăvoința arătată în demersul de a sprijini pe cei cu posibilități financiare și materiale reduse. Această frumoasă acțiune, face parte din planul de activități aferent anului 2018 al Serviciului Social Acordat în Comunitate Destinat Persoanelor Adulte și se înscrie în cadrul manifestărilor dedicate anului 2018, care a fost desemnat în Episcopia Sloboziei și Călărașilor ”Anul Familiei Creștine”. De Sfintele sărbători de Paşti, când prăznuim împreună Învierea Mântuitorului, Protopopiatul Urziceni vă transmite urări de sănătate, fericire, încredere în viitor şi împlinirea năzuinţelor de bine şi frumos. Fie ca această mare sărbătoare să ne aducă tihnă şi bucurie în suflete, speranţa de a trăi în linişte şi pace! Învierea Domnului cu bucurie!

Toma Adriana Mariana – asistent social Protopopiatul Urziceni

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Protopopiatul Urziceni
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
10
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul Protopopiatul Urziceni
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.02932 sec - PID: 14644