22

Un ouț pentr-un bănuț! (loco.protopopiatul-slobozia)

Publicat în urmă cu 20 de zile, în /d/protopopiatul-slobozia, de slobozia

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, joi, 29martie 2018, la Centrul Cultural UNESCO „Ionel Perlea”, în Sala „Arcadia”,Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit „Piticot” din municipiu, în colaborare cu unități de învățământ și unități de cult a organizatediția a XII–a a proiectului social-filantropic„Să dăruim copiilor bucuria Învierii!”- „Un ouț pentr-un bănuț!”.

Scopul evenimentului este strângerea de fonduri pentru ca un număr de 35 copii, beneficiari ai Serviciului social acreditat al Protopopiatului Slobozia, să-și sporească bucuria Sfintelor Paști în haine noi, conform tradiției.

Copiii, părinții, bunicii, doamnele educatoare, școlarii și doamnele învățătoare de la Școala Gimnazială „Sfântul Andrei” din municipiu au realizat aranjamente de ouă încondeiate, cu motive tradiționale, în tehnici diferite.

Întâlnirea a debutat cu cuvântul doamneidirector Loredana Cristea și al părintelui protopop Ionuț Butu care au lăudat micii creștini pentru dragostea dovedită prin fapte pentru cei aflați în dificultate.

Grupul Vocal „Sunetul muzicii” al Grădiniţei cu Program Prelungit „Piticot”, dirijat de doamna educator Emilia Ionescu a susținut un moment artistic.

Toți copiii prezenți au primit din partea Protopopiatului Slobozia ouă de ciocolată, oferite de tineri-voluntari.

Reprezentanții Protopopiatului Slobozia aduc mulțumiri doamnei Clementina Tudor, director al Centrului Cultural, domnișoarei Raluca Dumitrescu, cât și părinților, cadrelor didactice și preoților care au dăruit prin generozitatea lor (în total s-a strâns suma de 3.500 de lei) un zâmbet pe chipul celor mici. Hristos a înviat!

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent socialal Protopopiatului Slobozia.

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Protopopiatul Slobozia
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
6
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul Protopopiatul Slobozia
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.03085 sec - PID: 28785