45

Săptămâna Patimilor, pe înțelesul copiilor (loco.protopopiatul-fetesti)

Publicat în urmă cu 16 zile, în /d/protopopiatul-fetesti, de birpresesc

În data de 05 aprilie 2018, cei 10 copii beneficiari de servicii sociale oferite de Biroul de Asistență Socială al Protopopiatului Fetești, coordonați de doamna asistent social Stanchi Laura, au mers în vizită la biserica cu hramul „Adormirea Maicii Domnului”, Fetești Oraș. Aici au fost întâmpinați de Părintele paroh Iliescu Neagu, care le-a vorbit acestora despre ultima treaptă a urcușului duhovnicesc, pe care Postul ne-o pune în față, și anume : Săptămâna Patimilor sau Săptămâna Mare. În timpul ei, ne reamintim și retrăim ultimele zile din viața Mântuitorului, fiecare zi având un înțeles și un mesaj foarte adânc, pe care Părintele Iliescu Neagu, a avut grijă să-l transmită pe înțelesul copiilor. Aceștia au fost îndemnați să participe la toate Deniile – slujbe care ne amintesc de Patimile Mântuitorului, să postească, să se spovedească și apoi să primească Sfântul și Dumnezeiescul Trup și Sânge al Mântuitorului nostru Iisus Hristos. La sfârșitul activității, copiii au primit din partea Biroului de Asistență Socială, pachete cu dulciuri.

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Protopopiatul Fetești
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
28
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul Protopopiatul Fetești
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.03531 sec - PID: 15892