47

Proiectul social-filantropic „Grija față de semenii noștri” (loco.protopopiatul-fetesti)

Publicat în urmă cu 16 zile, în /d/protopopiatul-fetesti, de birpresesc

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, la parohiile misionare Perișoru I și Stațiune Mărculești, se derulează proiectul social-filantropic „Grija față de semenii noștri”, în parteneriat cu Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Fetești. În cadrul acestui proiect social, în data de 04 aprilie 2018, un număr de 5 familii aflate în situații de dificultate din aceste parohii, au primit, cu ocazia apropierii Sfintelor Sărbători de Paști, din partea Biroului de Asistență Socială, pachete cu alimente pentru masa de Paște. Asistentul social de la Protopopiat, alături de preoții parohi Spătaru Daniel și Piperea Ciprian, au mers la domiciliul acestora pentru a le oferi daruri și un cuvânt de încurajare. Prin derularea acestui proiect social-filantropic, se urmărește revigorarea vieții spirituale în parohiile misionare ,,Sfântul Dumitru’’-Stațiune Mărculești și ,,Sfântul Nectarie’’- Perișoru II.

A consemnat asistent social STANCHI LAURA-ALINA, Protopopiatul Fetești

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Protopopiatul Fetești
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
29
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul Protopopiatul Fetești
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.04201 sec - PID: 16533