33

Afișe pentru viață ! (loco.protopopiatul-fetesti)

Publicat în urmă cu o lună, în /d/protopopiatul-fetesti, de fetesti

Joi, 22 martie 2018, Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Fetești a organizat un atelier de lucru, pentru confecționarea de afișe cu mesaje PRO-VIAȚĂ, PRO-FAMILIE, ce vor fi purtate de către participanți în ,,Marșul pentru viață!”, organizat în data de 24 martie 2018, în Municipiul Fetești.

Părintele Jugănaru Florin, de la Parohia Sfântul Sava – Săveni, Protopopiatul Fetești, le-a vorbit copiilor prezenți la acțiune despre întemeierea familiei creștine, cea dintâi familie fiind întemeiată în Rai, având ca preot și martor pe Însuși Dumnezeu: ,,Și a făcut Dumnezeu pe om, după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat și femeie. Și Dumnezeu i-a binecuvântat, zicând: creșteți și vă înmulțiți și umpleți pământul’’(Fac. 1, 27-28).

Sub îndrumarea doamnei asistent social Stanchi Laura, care le-a vorbit despre importanța vieții și a familiei creștine, copiii proveniți din familii aflate în situații de dificultate, beneficiare de servicii sociale, au desenat, au colorat și au scris mesaje despre familie, viață și copii. Pentru ei familia reprezintă locul unde ei se simt iubiți și importanți.

Activitatea a fost dedicată Anului Omagial 2018, de la nivelul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, al Familiei Creștine.

 

A consemnat STANCHI LAURA-ALINA, asistent social- Protopopiatul Fetești

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Protopopiatul Fetești
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
9
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul Protopopiatul Fetești
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.02809 sec - PID: 30658