19

În săptămâna dinaintea marelui praznic al Nașterii Domnului un grup decopii de la Școala George Vâlsan din localitatea independența coordonați dedoamna învățătoare Valentina Grigore și părintele Noapteș Dănuț, în bazaparteneriatului care există între Biserică și Școală ne-am deplasat laCentrul  de seniori de îngrijire șiasistență din Ciocănești pentru a le face o bucurie celor care își petrecbătrânețea aici.

La acest moment de bucurieam fost însoțiți de domnul primar al Localității Independența Voicu Lică și dedomnul director al Școlii Mihai Aurelian care au asistat la momentul artisticpregătit de copii cu această ocazie, dedicat Sărbătorilor Nașterii DomnuluiIisus Hristos.

Cu ajutorul unor oameni cusuflet nobil din parohie am dăruit seniorilor din  Centru, mai multe daruri învaloare de 1500 de lei care au constat în fructe, sucuri, apă și cozonacipentru ca bucuria să fie deplină.

Dar nu uita, când eștivoios, /Române să fii bun!

A consemnat părintele Dănuț Noapteș, preot II la Parohia Independența dinProtopopiatul Călărași.


Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Protopopiatul Călărași
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
10
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul Protopopiatul Călărași
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.02204 sec - PID: 29846