31

Ședință administrativă lunară a preoților din Protopopiatul Călărași (loco.protopopiatul-calarasi)

Publicat în urmă cu o lună, în /d/protopopiatul-calarasi, de calarasi

             Marți, 13martie 2018, a avut loc Şedinţa administrativă a preoţilor din ProtopopiatulCălăraşi. În cadrul acestei ședințe a participat ca delegat din partea PreasfințituluiPărinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Preacuviosul Părinte Arhimandrit Rafail Mîț, Vicar alCentrului Eparhial.     

După ce a fost rostită rugăciunea de început,preacucernicul părinte Ilie Ramon-Eugen, Protopop de Călărași, a comunicatpreoților adresele primite de la Centrul Eparhial referitoare la SectorulAdministrativ – Bisericesc, Economic – Gospodăresc și Social – Filantropic,punctând aspecte legate de fiecare adresă în parte.

În continuare, părintele protopop a adus la cunoștințăpreoților informații despre organizarea Marșului pentru viață - ,,O lumepentru viață 2018” și Lunii pentru viață 2018 – O lume pentru viață!”, ce se va desfășura în ziua de sâmbătă, 24 martie 2018, înMunicipiul Călărași.

Ședința administrativă s-a încheiat cu prezentareareferatului: ,,Implicarea și rolul preotului în centrele de asistență socială” decătre preacucernicul părinte Avram Costin de la Parohia Sfânta MareMuceniță Anastasia.

A consemnat preot Dinu Vasile Viorel, secretar alProtopopiatului Călărași.


Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Protopopiatul Călărași
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
10
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul Protopopiatul Călărași
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.02099 sec - PID: 29965