36

Preoții Cercului Pastoral Țăndărei, s-au unit în rugăciune în ziua de 28 martie 2018, cerând mila și ajutorul lui Dumnezeu, pentru tămăduirea trupurilor și a sufletelor celor prezenți la Taina Sfântului Maslu.

Preacucernicul preot Tudose Nicolae de la Parohia Sfântul Mare Mucenic Gheorghe din Slobozia, fost slujitor al acestei parohii, a ținut un folositor cuvânt de învățătură, subliniind rolul iertării și iubirii aproapelui, ca fundament în viața credincioșilor și treaptă către Înviere . Din partea autorităților locale, alături de preoți și credincioși, s-a aflat și domnul primar Florinel Negraru.

A consemnat Preot paroh Pavel Titel

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Parohia PLATONEŞTI
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
7
pe acest site
Site-ul oficial Parohia PLATONEŞTI, cu hramul Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, din Protopopiatul Fetesti al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.
Marchează între favoritele tale siteul Parohia PLATONEŞTI
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.0381 sec - PID: 30325