11

Naşterea Domnului la Parohia Tămădău Mare (loco.parohia-tamadau-mare)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/parohia-tamadau-mare, de lehliu506

Devenind deja tradiţie, parohia Tămădău Mare a întreprins o acţiune social-filantropică, împărţind după slujba de Crăciun, pungi cu daruri la toţi copiii prezenţi.
         Astfel, s-au putut bucura peste 90 de copii de cadourile primite de la Moş Crăciun, iar unii dintre ei au prezentat un scurt program artistic cuprinzând colinde, poezii, cântecele cu specific de iarnă, iar alţii au adus scrisori de mulţumire Moşului pentru cadourile primite. Valoarea cadourilor a fost de peste 1.000 lei.
         De asemenea, în ajunul Crăciunului, corul de copiii al clasei a VII-a A de la Şcoala cu clasele I-VIII Tămădău Mare, îndrumaţi de părintele Şmatoc Mihail, a împărţit alimente neperisabile la câteva familii nevoiaşe, prezentând câte un scurt program artistic de colinde. Valoarea cadourilor a fost de 250 lei.

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Parohia Tamadau Mare
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
7
pe acest site
Site-ul oficial Parohia Tămădău Mare, cu hramul Sfânta Cuvioasă Paraschiva., din Protopopiatul Lehliu al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.
Marchează între favoritele tale siteul Parohia Tamadau Mare
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.03257 sec - PID: 26337