7

Excursie de ziua copilului (loco.parohia-tamadau-mare)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/parohia-tamadau-mare, de lehliu506

         Sâmbătă, 1 iunie 2013, cu binecuvântarea Prea Sfinţitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, Parohia Tămădău Mare, a organizat o excursie în Bucureşti, pentru elevii merituoşi la disciplina Religie, în anul şcolar 2012-2013. Alături de părintele paroh Şmatoc Mihail au participat 15 elevi, dintre care 5 fac parte din familii aflate în dificultate.
         Mai întâi au vizitat Muzeul Naţional Militar Regele Ferdinand I, unde elevii au fost impresionaţi de exponatele văzute, dar şi de elementele de tehnică militară modernă. Apoi s-au îndreptat spre Muzeul Naţional de Istorie a României. Aici au admirat expoziţia "Comorile Chinei", care a rămas întipărită în memoria lor prin soldaţii de teracotă, dar şi prin micile tablouri decorative datate din secolele XII-XIII. De asemenea, copiii au fost impresionaţi şi de pisaniile gravate în piatră, vechi din secolul XVI, de o importanţă majoră pentru istoria Bisericii noastre.
         Suntem convinşi că această excursie a fost un imbold pentru ca, în viitor, elevii să îndrăgească şi mai mult disciplina Religie.

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Parohia Tamadau Mare
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
11
pe acest site
Site-ul oficial Parohia Tămădău Mare, cu hramul Sfânta Cuvioasă Paraschiva., din Protopopiatul Lehliu al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.
Marchează între favoritele tale siteul Parohia Tamadau Mare
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.0211 sec - PID: 21141