10

A fi creştin la 100 de ani (loco.parohia-tamadau-mare)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/parohia-tamadau-mare, de lehliu506

         Parohia Tămădău Mare, reprezentată prin părintele Şmatoc Mihail, a avut deosebita bucurie de a o vizita pe doamna Ulmeanu Maria, enoriaşă a parohiei, care a împlinit pe data de 4 august 2013 venerabila vârstă de 100 de ani.
         Alături de domnul primar Chirică Constantin, de strănepoţii, nepoţii, fiul şi fiica doamnei Maria, acest moment aniversar a rămas întipărit în memoria tuturor.
         Doamna Maria a amintit câteva momente importante din viaţa dânsei, dar şi clipele de neuitat petrecute în timpul celui de al doilea război mondial, pe care le-a trecut numai prin rugăciune şi cu gândul plecat la Dumnezeu.
         Vizita pastorală s-a încheiat prin urări de sănătate, fericire şi promisiunea că ne vom vedea, cu ajutorul bunului Dumnezeu şi la 101 ani.

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Parohia Tamadau Mare
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
6
pe acest site
Site-ul oficial Parohia Tămădău Mare, cu hramul Sfânta Cuvioasă Paraschiva., din Protopopiatul Lehliu al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.
Marchează între favoritele tale siteul Parohia Tamadau Mare
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.02677 sec - PID: 26337