15

„Şcoala Altfel„ la parohia Tămădău Mare (loco.parohia-tamadau-mare)

Publicat în urmă cu 4 ani, în /d/parohia-tamadau-mare, de lehliu506

Parohia Tămădău Mare a avut deosebita plăcere de a fi gazda ultimei zile a programului de activităţi extracurriculare “Şcoala altfel: Să ştii mai multe, Să fii mai bun!”. Astfel, vineri 11 aprilie, elevii claselor I-IV ale Şcolii Gimnaziale din Tămădău Mare, conduşi fiind de doamnele învăţătoare Ulmeanu Mihaela, Lazăr Liliana, Sonic Monica şi Fudulu Gina, au pornit spre biserica parohială din sat. Ajunşi aici, ziua a început cu Rugăciunea de dimineaţă, la care copiii, care au ca dar citirea frumoasă, la îndemnul preacucernicului preot Şmatoc Mihai, au citit cu râvnă duhovnicească rugăciuni în faţa Sfântului Altar. După acest moment, a avut loc un concurs surpriză, având 4 etape. Acestea au constat în citirea cu intonaţie a câtorva pasaje la prima vedere din Cartea de Rugăciuni şi intonarea din memorie a unor rugăciuni. Cea de a treia etapă a concursului a vizat cunoştinţele religioase cât şi recunoaşterea de obiecte religioase. Copiii s-au arătat foarte atraşi de aceste activităţi şi au promis că vor participa în Sâmbăta Mare la concursul de încondeiat ouă.

Ziua s-a încheiat cu premierea celor mai activi elevi şi cu intonarea în cor a rugăciunii Sfântului Efrem Sirul, rugăciune specifică Postului Mare.

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Parohia Tamadau Mare
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
8
pe acest site
Site-ul oficial Parohia Tămădău Mare, cu hramul Sfânta Cuvioasă Paraschiva., din Protopopiatul Lehliu al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.
Marchează între favoritele tale siteul Parohia Tamadau Mare
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.01564 sec - PID: 21115