75
Joi, 01 februarie 2018, s-au împlinit trei luni de când doamna preoteasă Elena ne-a părăsit, a plecat în lumea celor drepți, lăsând multă, multă tristețe și durere în urmă. Cu acest prilej, vineri 02 februarie 2018, la praznicul Întâmpinării Domnului, după Sfânta Liturghie, în Parohia Sfântul Gheorghe – Prozanic, a avut loc o slujbă de pomenire a doamnei preotese, profesor NIȚĂ Elena, la trei luni de la trecerea sa în veșnicie.
Slujba a fost oficiată cu putere de la Dumnezeu de preacucernicul părinte NIȚĂ Ștefan Cătălin, înconjurat de familie, credincioși, prieteni, profesori și elevi ai doamnei preotese.

Moartea nu înseamnă nimic! Doar că am trecut de partea cealaltă: e ca şi cum m-aş duce în camera de alături. Dar eu rămân tot eu, iar tu rămâi tot tu. Ce eram înainte unul pentru celălalt, suntem şi acum. Cheamă-mă cu numele cu care m-ai chemat întotdeauna, care ţi-e atât de familiar, vorbeşte-mi la fel de frumos cum îmi vorbeai. Nu-ţi schimba tonul vocii, nu lua un ton solemn, sau trist. Continuă să râzi de ceea ce te făcea să râzi, continuă să te bucuri de micile lucruri de care te bucurai când eram împreună! Roagă-te pentru mine, zâmbeşte-mi, nu mă uita! ... Nu sunt departe, sunt în camera de alături. Fii sigur de asta! Şterge-ţi lacrimile, şi nu mai plânge, dacă mă iubeşti: zâmbetul tău este acum pacea mea! ( SĂ NU PLÂNGI DACĂ MĂ IUBEȘTI ! - FERICITUL AUGUSTIN )

Veșnica ei pomenire din neam în neam!

 A consemnat Preacucernicul Preot Niță Stefan-Cătălin-Paroh al Parohiei „Sfântul Gheorghe”-Prozanic

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Parohia Sfântul Gheorghe Prozanic
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
4
pe acest site
Site-ul oficial Parohia Prozanic - Vasilaţi, cu hramul Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, din Protopopiatul Oltenita al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.
Marchează între favoritele tale siteul Parohia Sfântul Gheorghe Prozanic
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.02038 sec - PID: 15892