104

Ca o lucrare concretă a Parteneriatului dintre Parohia Plevna şi Asociația de Medicină pentru Sănătate Publică, s-a oferit, comunității noastre, un numar generos de flayere spre a fi diseminate familiilor cu copii mici.

Aceste mijloace de informare fac parte din Campania: „În spatele fiecãrui copil sãnãtos, se aflã un pãrinte informat” (ianuarie – iunie 2018) finanțată de Compania ABBVIE, în vederea completarii serviciilor de sprijin pentru pacienţi/parinti  şi a oportunităţilor de voluntariat oferite de asociatie.

Prin aceasta campanie, AMSP şi-a propus ca „INFORMÂND PARINȚII sã DESENÃM ZÂMBETE”. 

Au fost realizate si distribuite peste 10.000 de materiale informative ce contin informatii legate de igiena copilului, alimentatia copilului si educatia copilului.

Initiativa este parte a programului de suport pe care Asociația de Medicină pentru Sănătate Publică l-a implementat cu succes în Spitalul de Urgenţǎ pentru Copii M.S.Curie şi Centrul Medical Clinic de Recuperare Neuropsihomotorie pentru Copii “Dr.N.Robǎnescu” din Bucureşti.

Concret, la nivelul parohiei, aceste pliante se vor oferi, în temeiul activităților concrete dedicate Anului Familiei Creştine, în Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor, cu ocazia vizitelor pastorale la tinerele familii, la întâlnirea preotului cu părinții în cadrul activitătilor de parteneriat Şcoală-Biserică şi atunci când părinții îşi aduc copiii la biserică.


Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Parohia Plevna
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
50
pe acest site
Site-ul web oficial al Parohiei Plevna din Protopopiatul Lehliu - „Mulţumire fie adusă deci lui Dumnezeu, Celui ce ne face pururea biruitori în Hristos şi descoperă prin noi, în tot locul, mireasma cunoştinţei Sale!” 2 Cor 2, 14
Marchează între favoritele tale siteul Parohia Plevna
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

Formularul 230 aici

Criza contemporană a căsătoriei şi familiei aici

PIETRELE VORBESC

ANUNTURI

Hristos a Înviat!

Trimite
Powered by InterChat

π 0.03214 sec - PID: 3426