35

În perioada, 29 iunie 2014 – 30 august 2014, în parohia Măgureni-Sănduliţa, a fost demarat programul “Micul Apostol”, la care au participat 20 de copii.

Programul a constat în susţinerea de cateheze în Biserica parohială, participarea la Sfintele slujbe din cadrul cultului divin a copiilor, ajutorarea a 25 de enoriaşi văduvi, în vârstă şi în suferinţă, la treburile uşoare din gospodăriile acestora. Tot cu ajutorul lor au fost strânse donaţiile pentru colecta persoanelor sinistrate, desfăşurată în perioada postului Adormirii Maicii Domnului

De asemenea, tot în cadrul acestui program,  a fost săvârşită şi Taina Sfântului Maslu de obşte pentru cei care sunt în suferinţe trupeşti şi sufleteşti.

La finalul acestui program, în data de 30 august 2014, au fost premiaţi prin acordarea de, diplome de merit şi de participare copiilor participanţi, şi premii constând în iconiţe din partea Bisericii şi rechizite şcolare necesare anului şcolar care va începe din partea unor sponsori.

Astfel, pentru prima oară demarat programul, „Micul Apostol”, în parohia Măgureni-Sănduliţa, rezultatele au fost foarte bune, copiii fiind foarte activi şi receptivi la temele dezbătute în cadrul catehezelor, fiind atenţi la Sfintele slujbe, fiind şi devenind adevăraţi mici apostoli ai propovăduiri Cuvântului Vieţii.

                                   A consemnat PC preot Miroş Gheorghe

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Parohia Magureni Sandulita
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
9
pe acest site
Site-ul oficial Parohia Măgureni-Sănduliţa, cu hramul Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, din Protopopiatul Lehliu al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.
Marchează între favoritele tale siteul Parohia Magureni Sandulita
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.04283 sec - PID: 8460