50

Elevii Şcolii George Vâlsan din Localitatea Independenţa şi copii de la Grădiniţa din aceeaşi localitate s-au aflat în centrul atenţiei preoţilor slujitori ai parohiei în săptămâna Şcoala Altfel încercând să le propunem mai multe activităţi comune care să contribuie la progresul intelectual dar mai ales duhovnicesc al tinerelor vlăstare. Fiindcă anul acesta a fost fixată această săptămână înaintea Săptămânii Patimilor Domnului, copiii de la clasele primare şi de la grădiniţă au venit însoţiţi de doamnele învăţătoare şi educatoare să se spovedească şi să se împărtăşească şi mai apoi le-am vorbit despre importanţa Sărbătorii Învierii pe care trebuie să o întâmpinăm cu sufletele cât mai curate de la cei mici până la cei mari. Tot în această săptămână doamna preoteasă Romina Noapteş a invitat în Sfânta Biserică mai mulţi copii de vârste diferite pentru a participa la o lecţie demonstrativă de încondeiat ouă cu ceară şi condei ca odinioară. Copii prezenţi au fost lăsaţi să îşi pună în practică talentul de a realiza diferite modele pe ouă pe care mai apoi li le-am oferit tot lor pentru a le arăta şi a le vorbi şi părinţilor despre lucrurile frumoase care se petrec în Sfânta Biserică. La finalul întâlnirii noastre, copii au fost răsplătiţi cu dulciuri ca de fiecare dată şi au fost invitaţi să participe la slujbele deosebite care se vor ţine în Săptămâna Mare alături de părinţii şi bunicii lor.

A consemnat părintele Dănuț Noapteș, preot II la Parohia Independența din Protopopiatul Călărași.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Parohia Independenta
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
7
pe acest site
Site-ul oficial Parohia Independenţa, cu hramul Sfântul Ioan Botezătorul, din Protopopiatul Calarasi al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.
Marchează între favoritele tale siteul Parohia Independenta
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01711 sec - PID: 17775