59

Sfântul Maslu de obște la Parohia Independența

Publicat în urmă cu o lună, în Parohia Independenta, de calarasi

Vineri, 30 martie 2018, în săptămâna dinaintea Floriilor, la Parohia Independența din Protopopiatul Călărași, s-a săvârșit slujba Sfântului Maslu de obşte la care a participat un număr mare de credincioşi alături de un sobor de preoți.

La final, au avut loc rugăciuni de binecuvântare a credincioşilor şi a prinoaselor aduse de ei cu prilejul acestui ceas de bucurie duhovnicească.

Părintele Birtașu Rafael de la Parohia Ceacu a ţinut un cuvânt de învăţătură despre importanţa postului, a rugăciunii şi a faptelor bune în această perioadă de pregătire pentru întâmpinarea după cuviinţă a Mântuitorului Iisus Hristos cel înviat. „În această perioadă de bucurie duhovnicească, să avem puterea de a ne ridica şi să pregătim untdelemnul postului, al lacrimilor, al rugăciunii şi al stăruinţei în fapte bune pentru a ţine aprinsă candela sufletului nostru pentru venirea Mântuitorului Hristos. Să stăruim în cele duhovniceşti, în tot ceea ce este frumos şi plăcut lui Dumnezeu cu nădejdea că Hristos ne va primi la El pe noi toţi“.

Preotul paroh a mulțumit celor prezenți pentru participare și a îndemnat credincioșii ca în perioada care a mai rămas din postul Sfintelor Paști să o petreacă în post, smerenie și rugăciune.

A consemnat preot paroh Gheorghe Marcian.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Parohia Independenta
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
9
pe acest site
Site-ul oficial Parohia Independenţa, cu hramul Sfântul Ioan Botezătorul, din Protopopiatul Calarasi al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.
Marchează între favoritele tale siteul Parohia Independenta
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.02194 sec - PID: 17775