135

Maslu de obște la Parohia Independența

Publicat în urmă cu un an, în Parohia Independenta, de
“Estecineva bolnav între voi? Să cheme preoţii Bisericii şi să se roage pentru el,ungându-l cu untdelemn, în numele Domnului.”( Iacov 5, 14)

Vineri, 07 aprilie 2017, în biserica parohiei Independențadin Protopopiatul Călărași, s-a oficiat Taina Sfântului Maslu de obşte unde afost prezent și părintele protopop Ilie Ramon-Eugen, alături de preoțiiparohiilor învecinate. Această iniţiativă vine în întâmpinarea nevoilorduhovniceşti ale credincioşilor, precum şi dorinţei lor de a participa laaceastă Sfântă Taină cât mai des posibil.

De asemenea, ea este şi un mijlocpastoral important pentru întărirea credinţei enoriaşilor şi pentru menţinerealor aproape de trupul Bisericii.

Cuvântul de învățătură a fost ținut depărintele protopop Ilie Ramon-Eugen care a ţinut să evidenţieze puterea mare arugăciunii din cadrul slujbei şi importanţa acesteia, pe care a descris-o cafiind o bucurie atât pentru soborul de preoţi, cât şi pentru mulţimea decredincioşi.

În încheiere, părintele paroh a mulţumitpărintelui protopop și preoţilor pentru împreuna-slujire şi tuturorcredincioşilor care au luat parte la săvârşirea acestei Sfinte Taine.

A consemnat preot paroh GheorgheMarcian.
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01713 sec - PID: 31078