23

Hramul Bisericii „Sfântul Ioan Botezătorul” Independența (loco.parohia-independenta)

Publicat în urmă cu 3 luni, în /d/parohia-independenta, de calarasi432


             Biserica Ortodoxă sărbătorește pe 7ianuarie, Soborul Sfântului Ioan Botezătorul, la numai o zi după ce Mântuitorulnostru Iisus Hristos a binevoit a se boteza în râul Iordan, chiar de cătreIoan, Înaintemergătorul Său.

Cu aceasta ocazie, Duminică,7 ianuarie 2018, credincioșii Parohiei Independenta din Protopopiatul Călărași,au trăit alese momente de bucurie duhovnicească cu ocazia sărbătoririi hramuluiSfintei Bisericii.  Sfânta Liturghie a fostoficiată de un sobor de preoți la care a participat un număr mare de credincioși. Laacest moment de aleasă sărbătoare, a fost evocat printr-un frumos cuvânt deînvățătură viața și activitatea, Sfântului Ioan Botezătorul, rostit de cătrepreotul Birtașu Rafael de la parohia Ceacu.

Apoi s-a săvârșit slujbaparastasului pentru ctitorii sfântului lăcaș și pentru cei care au purtatnumele Sfântului Ioan Botezătorul. La sfârșitul slujbei, enoriașii prezenți laSfânta Liturghie au primit pachete cu mâncare, oferite de Agrozootehnica S.A.din localitate și oameni de bună credință din parohie.

A consemnat preot parohGheorghe Marcian.


Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Parohia Independenta
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
12
pe acest site
Site-ul oficial Parohia Independenţa, cu hramul Sfântul Ioan Botezătorul, din Protopopiatul Calarasi al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.
Marchează între favoritele tale siteul Parohia Independenta
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.03242 sec - PID: 30135