217

Hramul Bisericii „Sfântul Ioan Botezătorul” Independența

Publicat în urmă cu 9 luni, în Parohia Independenta, de
Biserica Ortodoxă sărbătorește pe 7ianuarie, Soborul Sfântului Ioan Botezătorul, la numai o zi după ce Mântuitorulnostru Iisus Hristos a binevoit a se boteza în râul Iordan, chiar de cătreIoan, Înaintemergătorul Său.

Cu aceasta ocazie, Duminică,7 ianuarie 2018, credincioșii Parohiei Independenta din Protopopiatul Călărași,au trăit alese momente de bucurie duhovnicească cu ocazia sărbătoririi hramuluiSfintei Bisericii. Sfânta Liturghie a fostoficiată de un sobor de preoți la care a participat un număr mare de credincioși. Laacest moment de aleasă sărbătoare, a fost evocat printr-un frumos cuvânt deînvățătură viața și activitatea, Sfântului Ioan Botezătorul, rostit de cătrepreotul Birtașu Rafael de la parohia Ceacu.

Apoi s-a săvârșit slujbaparastasului pentru ctitorii sfântului lăcaș și pentru cei care au purtatnumele Sfântului Ioan Botezătorul. La sfârșitul slujbei, enoriașii prezenți laSfânta Liturghie au primit pachete cu mâncare, oferite de Agrozootehnica S.A.din localitate și oameni de bună credință din parohie.

A consemnat preot parohGheorghe Marcian.
Trimite
Powered by InterChat

π 0.00834 sec - PID: 23455