32

Micii creştini din parohia Independenţa, în Postul Sfintelor Paşti (loco.parohia-independenta)

Publicat în urmă cu o lună, în /d/parohia-independenta, de calarasi432

                În cadrul Proiectului EducaţionalŞcoală-Biserică, denumit Miculcreştin, pe care Parohia noastră la încheiat pentru anul şcolar 2017-2018, amorganizat la începutul acestui post o activitate reuşită dedicată elevilor dela clasa pregătitoare ai Şcolii Generale GeorgeVâlsan, din localitatea Independenţa.

         Am fost ajutat la realizarea acestuimoment duhovnicesc de Doamna învăţătoare Valentina Grigore, şi ne-am propus săvizionăm un film creştin în cadrul unei ore de Religie din care să-i învăţăm pecopii cum ne arătăm iubirea faţă de Dumnezeu la această vârstă fragedă mai alesîn această perioadă specială pentru creştini.

         Pentru ca mesajul creştin să pătrundăcu uşurinţă la inimile celor mici am utilizat ca mijloc de predare a temeinoastre laptopul, la care am vizionat cele două părţi ale filmului Secretul Împărăţiei de sus.

         În final copii s-au arătat mulţumiţi şi captivaţi de ceea ce au văzut şiauzit în acest film şi pentru atenţia şi receptivitatea de care au dat dovadăau fost răsplătiţi cu câte o cruciuliţă, o iconiţă şi dulciuri din parteafamiliei noastre.

A consemnat părintele Dănuţ Noapteş, preot II la Parohia Independenţa dinProtopopiatul Călăraşi.

 


Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Parohia Independenta
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
9
pe acest site
Site-ul oficial Parohia Independenţa, cu hramul Sfântul Ioan Botezătorul, din Protopopiatul Calarasi al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.
Marchează între favoritele tale siteul Parohia Independenta
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.02106 sec - PID: 30135