22

Un Mărțișor, un Zâmbet (loco.parohia-independenta)

Publicat în urmă cu o lună, în /d/parohia-independenta, de calarasi432

În parohia Independența din Protopopiatul Călărași,copiii de la cateheză au desfășurat un atelier de creație „Un mărțișor, un zâmbet”.Aceștia au fost îndrumați de doamna preoteasă Gheorghe Mariana pentrurealizarea mărțișoarelor  care au fost dăruitealături de câte o iconiță si o cruciuliță tuturor femeilor care au participat laSfânta Liturghie din Duminica Ortodoxiei, zi de prăznuire a icoanelor, 25 februarie 2018.

Activitatea sa desfăşurat în Biserica parohială în cadrulorei de cateheză  unde copiii s-auîntrecut care mai de care să fie mai creativi, al cui mărţişor să fie maifrumos. Pe lângă obiceiurile şi simbolurile legate de mărţişor, el rămâne oîntruchipare a tinereţii, a dragostei de viaţă, un semn prin care salutămrenaşterea naturii odată cu venirea primăverii.

Tot în cadrul acestui atelier, copiii au confecționat șifelicitări. Frumoasele felicităris-au înfiripat cu talentul micuților și bucuria lor de a realiza ceva frumos.

Ne-am bucurat să vedem că tinerii șicopiii au venit în număr mare la acțiunile desfășurate. Le mulțumim pentrudragostea, jertfa și implicarea de care au dat dovadă în realizareafelicitărilor pentru mămici și bunici.

A fost o zi binecuvântată, cu bucurii șizâmbete. Vă așteptăm cu drag de fiecare dată. Post binecuvântat și rodnic săaveți în continuare!

A consemnat preot paroh Gheorghe Marcian.


Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Parohia Independenta
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
8
pe acest site
Site-ul oficial Parohia Independenţa, cu hramul Sfântul Ioan Botezătorul, din Protopopiatul Calarasi al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.
Marchează între favoritele tale siteul Parohia Independenta
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.02657 sec - PID: 29867