10

Bucuria întâlnirii cu sfinții (loco.parohia-ceacu)

Publicat în urmă cu 2 ani, în /d/parohia-ceacu, de calarasi419

Duminică, 10 aprilie 2016, după oficierea Sfintei Liturghii, pentru aldoilea an credincioșii din Parohia ,,Sfinții Apostoli Petru și Pavel” –Ceacu, împreună cu Părintele Paroh Rafael- Florian Birtașu au mers în pelerinajla Catedrala din Urziceni spre a se închina sfintelor moaște ale SfințilorÎmpărați Constantin și Elena și la cele ale Sfântului Ierarh Nectarie, vindecătorulde boli.

Credincioșii care au fost prezenți au participat la Taina Sfântului Masluoficiată de către 7 preoți și la Acatistul în cinstea Sfinților Împărați, iarla ora 1700 au însoțit racla în procesiunea de plecare.

Moaștele Sfinților Împărați Constantin și Elena au fost aduse de laCatedrala Patriarhală din București cu ocazia împlinirii a douăzeci de ani dela punerea pietrei de temelie a Catedralei din Urziceni, care se afla subocrotirea Sfinților Împărați, iar din anul 2013 , prin purtarea de grijă aPreasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor îl are caocrotitor și pe Sfântului Ierarh Nectarie, ale cărui sfinte moaște le-a adusdin Eghina Părintele Paroh Bogdan - Ionuț Stancu.

A consemnat preot paroh Rafael-Florian BIRTAȘU.

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Parohia Ceacu
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
10
pe acest site
Site-ul oficial Parohia Ceacu, cu hramul Sfântul Ierarh Nicolae şi Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, din Protopopiatul Calarasi al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.
Marchează între favoritele tale siteul Parohia Ceacu
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.04086 sec - PID: 22259