15

Întâlnirea cu sfinții - prilej de bucurie pentru credincioșii Parohiei Ceacu (loco.parohia-ceacu)

Publicat în urmă cu 11 luni, în /d/parohia-ceacu, de calarasi419

Vineri, 19 mai 2017, împreună cu un grup de 40 de enoriași ai parohieiCeacu din Protopopiatul Călărași, am mers în pelerinaj la Catedrala SfințiiÎmpărați Constantin și Elena din Urziceni unde, cu binecuvântarea PreasfințituluiPărinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor și prin grija părintelui parohBogdan Stancu au fost aduse racla cu Brâul Maicii Domnului de la MănăstireaKato Xenia  și cea cu moaștele Sfântului Stelian,ocrotitorul copiilor.

După ce ne-am închinat și ne-am rugat Maicii Domnului, Sfântului Stelian șiSfântului Nectarie (Sfânt pe care catedrala îl are ca ocrotitor și ale căruisfinte moaște se găsesc aici) cu toții am mers în biserica și am participat laTaina Sfântului Maslu, oficiată de către șapte preoți care, la sfârșit aumiruit cu untdelemn sfințit în cadrul slujbei pe toți credincioșii prezenți.

Ne-am întors spre case către seară, încărcați sufletește, mulțumindu-I luiDumnezeu și Maicii Domnului ca ne-a ajutat să ne închinăm cinstitului ei Brâu,unicul obiect țesut din fire de păr de cămilă de însăși Maica Domnului pe caredupă adormirea sa l-a dăruit Sfântului Apostol Toma.

În anul 1522, doua părţi ale cinstitului Brâu au fost dăruite mănăstirii demaici Kato Xenia (situată la 50 km de Volos, Grecia) în timpul unei mari epidemii de ciumă.Imediat după aducerea cinstitului Brâu, oamenii s-au însănătoşit.

A consemnat preot drd. Rafael Birtașu.


Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Parohia Ceacu
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
15
pe acest site
Site-ul oficial Parohia Ceacu, cu hramul Sfântul Ierarh Nicolae şi Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, din Protopopiatul Calarasi al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.
Marchează între favoritele tale siteul Parohia Ceacu
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.03454 sec - PID: 22253