14

Înălțarea Domnului la Parohia Ceacu (loco.parohia-ceacu)

Publicat în urmă cu 10 luni, în /d/parohia-ceacu, de calarasi419

 

În ziua praznicului Înălțării Domnului, credincioșii parohiei ,,SfințiiApostoli Petru și Pavel”- Ceacu din Protopopiatul Călărași, au participat înnumăr mare la Sfânta Liturghie, s-au spovedit, iar mai apoi au primit TainaSfintei Euharistii.

Înălțarea Domnului la cer este și înălțarea omului întru slava PreasfinteiTreimi. El a coborât din Ceruri, S-a întrupat de la Duhul Sfânt și din FecioaraMaria și S-a făcut Om. A desfășurat activitate mântuitoare pe pământ, a trecutprin moarte, Înviere și S-a înălțat întru slavă.

 Cu ocazia acestei sărbătorii se face și pomenirea eroilor neamuluicare au arătatcă iubirea lor pentru țară și popor este mai mare decât moartea.

Îndemnați de părintele paroh credincioșii și-au îndreptat pașii cătremonumentul eroilor din curtea primăriei Cuza-Vodă unde a fost săvârșită oslujbă de pomenire pentru jertfa eroilor neamului român și ai satului nostru,trecuți la Domnul în Primul Război Mondial. Aici domnul Primar al ComuneiCuza-Voda,domnul Marius Cojocaru a vorbit despre importanța comemorării eroilorneamului și a mulțumit tuturor celor prezenți.

A consemnat Preot Paroh Drd. Rafael Birtașu.


Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Parohia Ceacu
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
24
pe acest site
Site-ul oficial Parohia Ceacu, cu hramul Sfântul Ierarh Nicolae şi Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, din Protopopiatul Calarasi al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.
Marchează între favoritele tale siteul Parohia Ceacu
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.02702 sec - PID: 22253