15

Începutul Primăverii la Parohia Ceacu din Protopopiatul Călărași (loco.parohia-ceacu)

Publicat în urmă cu 3 ani, în /d/parohia-ceacu, de calarasi419

Luna Martie este o luna a bucuriei și a cadourilor pentru toate mamele, doamnele și domnișoarele, marcând în același timp și începutul primăverii.

Și Parohia „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” – Ceacu și-a pregătit hainele de primăvară, 1 martie începând cu oficierea Sfintei Liturghii a Sfântului Vasile cel Mare, în cadrul căreia mulți credincioși au primit Sânta Împărtășanie, iar la final doamnele au primit în dar flori și s-au bucurat împreună de momentul festiv.

Ziua Internațională a femeii, sărbătorită pe 8 martie, a venit și la Ceacu aducând bucurie în sufletele credincioșilor, doamnele primind cadouri iar domnii iconițe cu Sfinții Apostoli, ocrotitorii parohiei.

A consemnat preot paroh Rafael-Florian BIRTAȘU.

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Parohia Ceacu
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
17
pe acest site
Site-ul oficial Parohia Ceacu, cu hramul Sfântul Ierarh Nicolae şi Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, din Protopopiatul Calarasi al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.
Marchează între favoritele tale siteul Parohia Ceacu
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.02433 sec - PID: 22259