14

Maslu de obște la Parohia Ceacu din Protopopiatul Călărași (loco.parohia-ceacu)

Publicat în urmă cu 2 ani, în /d/parohia-ceacu, de calarasi419

Credincioșii Parohiei „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” – Ceacu, Protopopiatul Călărași, s-au adunat în număr mare pentru a participa la Taina Sfântului Maslu, săvârșită în data de 4 decembrie 2015, în postul Nașterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Alături de credincioși au fost preoții din satele vecine, împreună cu domnul Primar al Comunei Cuza-Vodă.

Taina Sfântului Maslului îm­­părtăşeşte cre­din­cio­­­sului bolnav în chip ne­­văzut harul tămă­du­­irii sau uşurarea durerii tru­peş­ti, al întăririi sufleteşti şi al ier­­tării de păcatele rămase du­pă mărturisire, prin ungerea cu untdelemn sfinţit, însoţită de rugăciunile preoţilor. Prin această Sfântă Taină Dumnezeu își manifestă mila Lui față de cei suferinzi și descumpăniți. Doctorul cel milostiv, Mântuitorul Iisus Hristos, Își arată dragostea față de oamenii cu probleme sufletești și trupești, pe care îi tămăduiește și îi curățește. Taina aceasta arată că Dumnezeu acordă trupului o valoare deosebită, ca U­nul care Însuşi a luat trup şi îl ţi­ne în veci, și prin el ne mântuiește.

Rugăciunile preoților și comuniunea cu credincioșii, din această Sfântă Taină, arată că nimeni nu se mântuiește singur, ci numai prin rugăciunile Bisericii, descoperind dragostea lui Dumnezeu și purtarea Sa de grijă pentru om în ansamblul său, trup și suflet.

A consemnat Preot Paroh Birtașu Rafael.

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Parohia Ceacu
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
19
pe acest site
Site-ul oficial Parohia Ceacu, cu hramul Sfântul Ierarh Nicolae şi Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, din Protopopiatul Calarasi al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.
Marchează între favoritele tale siteul Parohia Ceacu
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.01867 sec - PID: 22253