13

Sfântul Ierarh Nicolae sărbătorit la Parohia Ceacu (loco.parohia-ceacu)

Publicat în urmă cu 2 ani, în /d/parohia-ceacu, de calarasi419

Sărbătoarea Sfântului Ierarh Nicolae, Arhiepiscopul Mirelor Lichiei, a devenit pentru ceacoveni un prilej de mare bucurie, cunoscut fiind faptul că vechea biserică a parohiei a avut ca ocrotitor pe Sfântul Ierarh, adormit întru Domnul în ziua de 6 decembrie a anului 343.

Slujbele în cinstea sa au debutat vineri sera, când s-a oficiat Slujba Acatistului Sfântului Ierarh, urmată sâmbătă de Săvârșirea Sfântului Maslu iar duminică cu Sfânta și dumnezeiasca Liturghie, iar apoi Slujba Parastasului pentru cei adormiți. Sfântul a lăsat, ca de fiecare dată, cadouri pentru copiii parohiei iar pentru părinți iconițe cu chipul său blând și luminos.

După terminarea Slujbei, doamna preoteasă împreună cu doamnele din parohie au pregătit o agapă pentru credincioși iar pentru copii dulciuri. Ne-am bucurat împreună de cei care astăzi și-au sărbătorit onomastica, cântându-le La mulți ani, și am mulțumit Sfântului Nicolae pentru binecuvântările trimise asupra satului și parohiei noastre. Îl aștepăm cu drag și la anul.

A consemnat Preot Paroh Birtașu Rafael.

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Parohia Ceacu
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
9
pe acest site
Site-ul oficial Parohia Ceacu, cu hramul Sfântul Ierarh Nicolae şi Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, din Protopopiatul Calarasi al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.
Marchează între favoritele tale siteul Parohia Ceacu
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.02132 sec - PID: 22103