12

Hramul parohiei Ceacu din Protopopiatul Călărași (loco.parohia-ceacu)

Publicat în urmă cu un an, în /d/parohia-ceacu, de calarasi419

Miercuri, 29 iunie 2016, Parohia „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” - Ceacu, și-a sărbătorit hramul. Sărbătoarea a început în seara zilei de 28 iunie, prin săvârșirea Vecerniei, la care au participat preoți din parohiile vecine avîndu-l în frunte pe Preacuviosul Părinte Protosinghel Lucian, starețul Mânăstirii Coslogeni din Protopopiatul Călărași.

În ziua hramului a fost săvârșită Utrenia urmată de Sfânta Liturghie și de slujba parastasului pentru ctitorii și binefăcătorii bisericii trecuți la Domnul. 

La invitația preotului paroh Rafael Birtașu, la sărbătorirea Sfinților Apostoli au participat 9 preoți din Protopopiatul Călărași, domnul Primar al Comunei Cuza-Vodă, Marius Cojocaru și domnul consilier local Adrian Tunsu. Credincioșii au fost prezenți în număr mare, s-au împărtășit cu Sfintele Daruri iar la plecare au primit pachete cu hrană caldă, pregătite de doamnele din Comitetul parohial, în cinstea Sfinților ocrotitori.

Comuniunea ne-a adus mai aproape și ne-a făcut să reflectam la binefacerile pe care Sfinții Apostoli Petru și Pavel le revarsă asupra noastră. 

A consemnat preot paroh Rafael Birtașu.

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Parohia Ceacu
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
14
pe acest site
Site-ul oficial Parohia Ceacu, cu hramul Sfântul Ierarh Nicolae şi Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, din Protopopiatul Calarasi al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.
Marchează între favoritele tale siteul Parohia Ceacu
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.02483 sec - PID: 21976