10

Acţiunea „Micii pelerini” (loco.parohia-buzoieni)

Publicat în urmă cu 3 ani, în /d/parohia-buzoieni, de lehliu461

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, în ziua de 28 iulie, parohia Buzoieni a organizat un pelerinaj la Bucureşti cu copiii preşcolari din sat. Mai întâi ne-am închinat la bisericile mănăstirilor Radu-Vodă, Sfântul Antim Ivireanul şi la Catedrala Patriarhală, apoi am vizitat Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” şi Muzeul Satului „Dimitrie Gusti”. A fost o zi plină de bucurii şi activităţi!

Aşadar, după ce s-au închinat cu multă sfială la icoanele şi sfintele moaşte, copiii au avut parte şi de un program recreativ în mijlocul naturii, în Grădina Botanică, dar şi de o lecţie de istorie a satului autentic  românesc, privind varietatea modelelor de case şi gospodării, autentic româneşti.

    Bucuria ce s-a putut citi pe chipurile lor gingaşe a fost nespus de mare, bucurie pe care ne-au transmis-o şi nouă, celor ce-i însoţeam.

 

                                 (A consemnat PC Pr. Vladimir-Cătălin Alexa) 

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Parohia Buzoieni
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
20
pe acest site
Site-ul oficial Parohia Buzoieni, cu hramul Sfântul Ierarh Nicolae şi Duminica Tuturor Sfinţilor, din Protopopiatul Lehliu al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.
Marchează între favoritele tale siteul Parohia Buzoieni
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.02917 sec - PID: 21944