17

Centrul social-cultural “Armonia” - 3 ani de activitate (loco.parohia-buzoieni)

Publicat în urmă cu 12 luni, în /d/parohia-buzoieni, de lehliu461
Parohia Buzoieni a pus bazele unui Centru Socio-Cultural, începând cu primăvara anului 2014, care a primit numele de „Armonia-toţi pentru unul şi unul pentru toţi”, activitățile desfășurându-se în incinta Căminului Cultural din apropierea bisericii. 
Dintre cele mai importante proiecte face parte grupul de cateheză „Hristos împărtăşit copiilor”, care a avut în centru activități didactice religioase pentru 30 de copii din parohie. 

Un alt proiect este cursul gratuit de pictură, creaţie şi modelaj, „Micul artist”, de care au beneficiat 30 de copii din parohie, organizat în colaborare cu Asociația Tradiția Românească din București în luna mai 2015. Cei mai mulți copii au pictat o icoană pe sticlă cu scena Bunei Vestiri, iar alții au modelat cu semințe colorate o cruce sau alte forme plastice. Lucrările lor au fost expuse public cu ocazia sărbătoririi Duminicii Tuturor Sfinților, hramului de vară al parohiei, în sala mare a Căminului Cultural, duminică 7 iunie 2015. 

Cel din urmă proiect a fost reprezentat de proiecția de film ortodox cu tematică religioasă din fiecare duminică începând cu orele 16:00, din incinta Căminului Cultural., organizat în cursul anului 2016. 

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Parohia Buzoieni
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
9
pe acest site
Site-ul oficial Parohia Buzoieni, cu hramul Sfântul Ierarh Nicolae şi Duminica Tuturor Sfinţilor, din Protopopiatul Lehliu al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.
Marchează între favoritele tale siteul Parohia Buzoieni
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.02826 sec - PID: 21617