17

Programul social “O masă pe lună împreună” - mai 2017 (loco.parohia-buzoieni)

Publicat în urmă cu 11 luni, în /d/parohia-buzoieni, de lehliu461
Credincioșii din parohia Buzoieni au organizat începând cu luna februarie 2016 proiectul "O masă pe lună împreună" care dorește să reunească cât mai mulți enoriași, ajungând la cea de-a patra editie. 
 
Acest proiect a debutat cu ziua de 26 februarie 2017, Duminica Izgonirii lui Adam din Rai sau a lăsatului sec de brânză, când după Sfânta Liturghie de la ora 10:00, a fost organizată o masă a frăției și a bucuriei în Căminul Cultural începând cu ora 12:00 la care au participat aproximativ 100 de persoane.Proiectul a continuat în aceeași formă și cu ocazia sărbătorii Bunei Vestiri, sâmbătă 25 martie. precum și luna următoare cu ocazia sărbatorii Sfântului Mucenic Gheorghe, duminică 23 aprilie, când 20 de enoriasi și-au sărbătorit ziua numelui. 

Cea mai recentă actualizare a întâlnirilor din parohie a fost duminică 21 mai, cu ocazia sărbătorii Sfinților Împărați și întocmai cu apostolii Constantin și mama sa Elena.Scopul acestui proiect este apropierea enoriașilor de biserică, întărirea comuniunii și împărtășirea bucuriei de a fii împreună în aceste zile de sărbătoare pentru întreaga comunitate.

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Parohia Buzoieni
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
9
pe acest site
Site-ul oficial Parohia Buzoieni, cu hramul Sfântul Ierarh Nicolae şi Duminica Tuturor Sfinţilor, din Protopopiatul Lehliu al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.
Marchează între favoritele tale siteul Parohia Buzoieni
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.02851 sec - PID: 21649