36

Ungere cu untdelemn sfințit!

Publicat în urmă cu o lună, în Parohia Andolina, de lacasuriortodoxe
„De este cineva bolnav între voi, să cheme preoţii bisericii şi să se roage pentru el, ungându-l cu untdelemn în numele Domnului. Şi rugăciunea credinţei va mântui pe cel bolnav şi-l va ridica şi de va fi făcut păcate, se vor ierta lui” (Iacov.5,14-15). 
Dacă taina Spovedaniei aduce uşurătate sufletului şi vindecarea lui de rănile păcatului, Taina Sfântului Maslu, prin excelenţă, aduce vindecarea trupului şi uşurătatea lui de sub greutatea păcatului.
 Vineri , 30 Martie  2018 în Biserica Parohiei Andolina , a fost săvârșită Taina Sfântului Maslu, potrivit programului liturgic existent. La această Sfântă Taină a slujit un sobor format din 5 preoți.
În cuvântul de învăţătură părintele Marcian Gheorghe de la parohia Independența , a expus credincioşilor prezenţi, pe scurt, binefacerile primite de aceştia de la Bunul Dumnezeu, prin ungerea cu untdelemn sfinţit, în cadrul Tainei Sfântului Maslu, ca Taină a vindecării sufleteşti şi trupeşti a omului credincios.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Parohia Andolina
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
12
pe acest site
Protopopiatul Călărași
Marchează între favoritele tale siteul Parohia Andolina
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

Programul Slujbelor

Sambata - ora 8:00 Sfanta Liturghie

Sambata - ora 18:00 Vecernie

Duminica - ora 8:00 Utrenie si Sfanta Liturghie

De fiecare Sarbatoare cu Cruce Rosie se savarsesc Utrenia si Sfanta Liturghie, incepand cu ora 8:00, iar in seara de dinaintea sarbatorii se savarseste Slujba Vecerniei cu Litie

Trimite
Powered by InterChat

π 0.01359 sec - PID: 17088