330

Ziua Națională în Parohia Mărculești

Publicat în urmă cu 13 zile, în Marculesti, de

        În ziua de 1 decembrie 2018 în Parohia Mărculești au fost comemorați 100 de ani de la Marea Unire a României. Manifestările au debutat cu intonarea Imnului Național, cântat de copiii din cadrul proiectului ,,Educația și arta țesutului și a cusutului”, finanțat de Fundația Vodafone România și Fundația Principesa Margareta a României.

               Manifestarea a continuat cu săvârșirea slujbei de Te Deum la care toți participanții au înălțat rugăciuni pentru eroii căzuți pe toate câmpurile de luptă pentru apărarea țării și întregirea neamului strămoșesc.

                Activitatea de comemorare a Marii Uniri a României s-a încheiat cu depunerea de coroane de flori, iar  copiii au intonat cântece închinate acestei zile, fiind aplaudați de autoritățile locale și de localnicii din comunitate.

               La această aniversare au participat beneficiarii proiectului ,,Educația și arta țesutului și a cusutului”, autoritățile locale, membrii si voluntarii Asociației Samarineni în comunitate și locuitorii comunei care au ramas profund impresionați de aceasta comemorare.

              A consemnat Preot Bănică Angelo.


Trimite
Powered by InterChat

π 0.01452 sec - PID: 30340